A regisztráció menete

Az oldalra való belépésre a regisztrációt a csoportvezető házaspárnál vagy a régióvezető házaspárnál lehet kezdeményezni, aki igazolja, hogy a jelentkező a közösséghez tartozik, valamint továbbítja az igényt az oldal adminisztrátoraihoz a honlap@hazas7vege.hu címre.

Az alábbi adatokat szükséges elküldeni.

E-mail cím: egy működő e-mail cím megadása szükséges. Erre küldi a rendszer az értesítéseket az oldalról és a belépéshez szükséges esetleges további instrukciókat is.

Teljes név: a házaspár, pap vagy szerzetes teljes neve.

Házasságkötés/szentelés napja: a házaspár, pap vagy szerzetes házasságkötésének vagy papszentelésének/örök fogadalmának napja (év-hó-nap).

Település: annak a településnek a neve, ahol a belépni szándékozó lakik.

Első hétvége helyszíne: annak a településnek a nevét kell beírni, ahol első hétvégén (alapozón) részt vett.

Első hétvége időpontja: az első hétvége évét kell megadni.

Tartomány/Régió vagy Terület: a tartományt, régiót vagy terület nevét kell megadni, ahová a pár tartozik.

A megtörtént regisztrációról értesítő levelet kapunk a megadott e-mail címre, és az abban szereplő tájékoztatásnak megfelelően lehet belépni az oldalra, ahol első alkalommal egy jelszót is szükséges megadni.

Lehetőségünk van további adatok megadására is (cím, telefon). A team rovatot központilag töltjük ki. Ha fényképet szeretnénk magunkról megjelentetni, akkor a fényképünket küldjük el a kep@hazas7vege.hu címre, hogy a szükséges korrekciók után az oldalunkra felkerüljön. Jó minőségű, fekvő alakú képet kérünk, ahol a pár vagy atya arca jól (felismerhetően) látszik (mellkép).

Amennyiben segítségre van szükségünk, írjuk meg a gondunkat a honlap@hazas7vege.hu címre, és az oldal adminisztrátorai segíteni fognak.