Jegyes Hétvége

A Jegyes Hétvége igazi célja, hogy egymás iránt szívből elkötelezett, hívő párok vegyenek rajta részt. A résztvevő pároknak olyan intenzív lelki felkészülést ajánlunk a Jegyes Hétvége három napjában, amely lehetőséget ad számukra a szentségi házasság valódi értékeinek és kérdéseinek közös körüljárásában, döntésük megerősítésében vagy átgondolásában.

A hétvégét egy pap és két házaspár péntek estétől vasárnapig tartja. Fontos témája a Jegyes Hétvégének a családban a férfi és női szerepek, a családtervezés és a szexualitás, gazdálkodás és értékrendek a kommunikáció témaköreit érintik, és nyomon követik mindezek változásait, érlelődéseit a házasság évei során.

A bentlakásos, háromnapos lelkigyakorlatra jelentkezni, bővebb információt kérni vagy ajánlásokat eljuttatni az alábbi elérhetőségen lehet:

Időpont:
Szeged: 2018. március 15. (csütörtök) - március 17. (szombat)
Jelentkezni a következő linken lehet: Jelentkezés Jegyes Hétvégére, Szeged
Tóth Tamás és Ildikó a szegedi felelősök
jegyeshetvege@gmail.com

Gödöllő: 2018. április 6. (péntek) - április 8. (vasárnap)
(Jelentkezni a következő linken lehet: Jelentkezés Jegyes Hétvégére, Gödöllő
Imrédy Sarolta 06-309483376 sarolta.imredy@imredy.hu

További kérdés esetén írjatok bátran nekünk!

Így beszélnek rólunk a Jegyesek:

Nagyon sokat jelentett az, hogy egy teljes hétvégét egymásra szántunk, kizártuk a külvilágot, a problémákat, hétköznapi gondokat és így csak egymásra és Istenre tudtunk figyelni. Éreztük Isten vezetését, jelenlétét az egész hétvégén. Köszönjük nektek!”

„Közöttünk a kezdetek óta egy nagyon nyílt, őszinte, tabu nélküli kommunikáció él, ami megalapozta a kapcsolatunkat. Jó érzéssel töltött el, hogy azok a kérdések, amiket megkaptunk gondolkodásra, egymás közötti megosztásra olyan bizonyosságot adott, ami megerősítette a kapcsolatunkat Köszönjük az őszinteségeteket.”

„Szívből ajánljuk minden hozzánk hasonló, kapcsolatát komolyan gondoló házasságra készülő fiatal párnak a nagy kalandot.”