Jegyes Hétvége

A Jegyes Hétvége igazi célja, hogy egymás iránt szívből elkötelezett, hívő párok vegyenek rajta részt. A résztvevő pároknak olyan intenzív lelki felkészülést ajánlunk a Jegyes Hétvége három napjában, amely lehetőséget ad számukra a szentségi házasság valódi értékeinek és kérdéseinek közös körüljárásában, döntésük megerősítésében vagy átgondolásában.

A hétvégét egy pap és két házaspár péntek estétől vasárnapig tartja. Fontos témája a Jegyes Hétvégének a családban a férfi és női szerepek, a családtervezés és a szexualitás, gazdálkodás és értékrendek a kommunikáció témaköreit érintik, és nyomon követik mindezek változásait, érlelődéseit a házasság évei során.

A bentlakásos, háromnapos lelkigyakorlatra jelentkezni, bővebb információt kérni vagy ajánlásokat eljuttatni az alábbi elérhetőségen lehet:

2017. november 10-12 Iszkaszentgyörgy (Szfvár közelében)
jelentkezni: Imrédy Sarolta: sarolta.imredy@imredy.hu
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScw1pphIkw5OzoTHk7jq-Adq620-AlA...

Így beszélnek rólunk a Jegyesek:

Nagyon sokat jelentett az, hogy egy teljes hétvégét egymásra szántunk, kizártuk a külvilágot, a problémákat, hétköznapi gondokat és így csak egymásra és Istenre tudtunk figyelni. Éreztük Isten vezetését, jelenlétét az egész hétvégén. Köszönjük nektek!”

„Közöttünk a kezdetek óta egy nagyon nyílt, őszinte, tabu nélküli kommunikáció él, ami megalapozta a kapcsolatunkat. Jó érzéssel töltött el, hogy azok a kérdések, amiket megkaptunk gondolkodásra, egymás közötti megosztásra olyan bizonyosságot adott, ami megerősítette a kapcsolatunkat Köszönjük az őszinteségeteket.”

„Szívből ajánljuk minden hozzánk hasonló, kapcsolatát komolyan gondoló házasságra készülő fiatal párnak a nagy kalandot.”